dijous, 26 d’abril del 2012

La festa de Sant Jordi a l'escola


Heu vist la cartellera del drac elaborada amb la participació de nens i nenes de totes les edats. Heu pogut llegir l'entrada dels Jocs Florals. Però això no és tot. Per celebrar el Dia del Llibre a l'escola fem encara més feina.
A totes les classes els nens i nenes, des de fa setmanes, han estat elaborant llibres amb contes i textos de diferents tipus, adequats a cada edat. Si entreu als diferents blocs dels cicles ho podreu veure.
Aquí us volem mostrar imatges de l'exposició conjunta que fem amb tots aquesta treballs literaris, oberta a tots els pares i mares


A més, les mares de la comissió de biblioteca organitzen un intercanvi de llibres. Qui hi vol participar porta llibres de casa, i elles els donen tiquets. El dia de Sant Jordi, amb cada tiquet es pot aconseguir un nou libre. També us mostrem alguns moments de la fira d'intercanvi, que va ser un èxit total.

Les mares de la comissió preparen l'intercanvi de llibres

Per acabar, podeu veure la cartellera que hem muntat per mostrar els llibres sobre el tema de Sant Jordi que tenim a la biblioteca. Els antics, i els que són nous d'aquest any. Els que expliquen la llegenda, i els que la recreen:

1 comentari:

Anònim ha dit...

No només els llibres sinó també les roses que ha fet cada classe són molt boniques. Són uns artistes de la creació tan literària com manual. Gràcies a tots per participar i col·laborar en la festa. Reina