divendres, 22 de febrer del 2013

La darrera sessió del nostre Club de Lectura


Dijous al vespre ens vam reunir en una nova sessió del Club de Lectura de mares, mestres i amigues (un dia podrem parlar de pares?)
Havíem llegit Suite francesa, d'Irène Nemirowsky:


Com ha passat a totes les sessions, les intervencions de cadascuna de les persones que formen part del club van proporcionar una mirada nova i personal damunt del llibre. És molt diferent fer una lectura individual, pròpia, que fer-la en grup. La novel·la ens havia agradat molt, força o no gaire, però, després de parlar-ne, a tothom li agradava més. Perquè la nostra opinió s'havia enriquit amb les aportacions de la resta.
No cal dir que recomanem a totes les persones que us considereu bones lectores -o lectores i prou- que formeu part d'un club de lectura. Del nostre o d'un altre. Us assegurem que no us en penedireu.



En acabar, pa amb paté, amb formatge i... xampany francès! 














Vam triar el proper llibre, per la sessió del 25 d'abril:


Aquesta novel·la està qualificada com un clàssic de la literatura humorística nordamericana. Va ser escrita per Patrick Dennis el 1955, però no va arribar a casa nostra fins el 2010. En català, la trobareu editada per Quaderns Crema. En castellà, per Acantilado. Com veieu, aquest cop hem buscat una lectura divertida i refrescant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja la buscarem i llegirem! Bona data, la propera. Just a tocar de Sant Jordi!! Reina