dimarts, 26 de novembre del 2013

Maria Eulàlia Valeri rep el guardó Marta Mata

Com segurament sabeu, l'Associació de Mestres Rosa Sensat atorga cada any un Premi de Pedagogia Marta Mata (fins el 2006 es deia Premi Rosa Sensat). Avui s'ha premiat, en la seva XXXII convocatòria, un treball sobre la recerca a l'ensenyament secundari. L'autora és una professora de l'institut Zafra, de Barcelona, M. Pilar Menoyo.



El que no és tan conegut és que, a més, l'Associació de Mestres Rosa Sensat lliura cada any dos guardons Marta Mata, un a una persona i l'altre a una entitat, que s'hagin significat en el camp de l'educació i la cultura.


La M. Eulàlia i la Pilar, les dues mestres premiades

En la modalitat col·lectiva el guardó Marta Mata s'ha atorgat, avui, al moviment de la comunitat educativa de les Illes. I en la modaliat personal aquest guardó l'ha guanyat la Maria Eulàlia Valeri.
Mestra i bibliotecària a les escoles Talitha, Orlandai, Ton i Guida i Antaviana, autora d'alguns dels primers llibres de contes i de lectura per a nens i nenes, compiladora d'antologies poètiques per a criatures, adaptadora de contes populars, contadora de contes, poeta (amb pseudònim)... la M. Eulàlia ha estat reconeguda per tota una vida d'amor i dedicació a la literatura infantil.
Des del bloc de la biblioteca que un dia va ser la seva, li volem dir:


MOLTES FELICITATS, M. EULÀLIA

La M. Eulàlia amb les seves successores (algunes)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb una mica de retard, moltes felicitats, M. Eulàlia!! Reina Bastardas