diumenge, 18 de maig del 2014

Oliver Jeffers a Abacus


Aquest és el darrer llibre d'Oliver Jeffers. N'és només l'il·lustrador, el text és de Drew Darwalt. Com tots els que són en llengua catalana, l'edita Andana.


Abacus va fer ahir una convocatòria per a totes les persones interessades en una signatura de Jeffers. Malauradament, l'acte ha estat estrictament això: una cua fins arribar davant de l'autor, un somriure i una signatura. Cap presentació, cap parlament.


Les criatures esperaven el seu torn mirant els contes de Jeffers. Ha estat el millor de la jornada.


Ja tenim el llibre dedicat. 
No el podem comparar amb la resta, que tantes vegades hem lloat, donat que el text no és de Jeffers. Però sí que us direm que el resultat que obté quan il·lustra amb ceres és excel·lent.


No us perdeu l'entrevista que li varen poder fer els col·legues del Replà, és molt interessant

1 comentari:

Andana Editorial ha dit...

Benvolguts amics de la Biblioteca,

Moltes gràcies per la vostra ressenyada de l'acte de signatura de llibre de l?oliver Jeffers a Barcelona. Va ser una jornada espectacular on vam poder gaudir de les il·lustracions i dedicat`roies del Jeffers en persona.Gràcies per venir!
Per cert, aquesta acte era una signatura de llibres i no una xerrada perquè ja havia fet el parlament al festival Offf de Barcelona el dia anterior. A veure si el podem fer venir un altre cop per Barcelona per gaudir de la seva presència.