divendres, 20 de juny del 2014

Llibres pels nens i nenes de 6è, que se'n van de l'escola

Us ho hem explicat altres vegades: quan arriba el darrer dia de curs, l'escola fa un regal a cada alumne de sisè. Un llibre diferent per a cadascú, adient als seus interessos i al seu nivell lector, en català, i que no coneguin de la biblioteca de l'escola, sinó que sigui una novetat per a ells. Tant de bo ho aconseguim encertar per a tots i el llibre regalat sigui del seu gust!
Mireu-los:



És un dels moments més dolços del curs:







Voldríem que aquests llibres fossin per als Marsupilamis el record d'allò que desitgem tant: que no deixin mai de llegir!

1 comentari:

laia ha dit...

A l'escola Heura també regalem un llibre a cada noi i noia de sisè que marxa de l'escola i el triem pensant en ells i elles. Els mestres els fem quatre ratlles... És un moment dolç i bonic...fem una festa i cada classe els hi fa un regal ...parvulari , una obra de teatre amb 74 actors...primer ...una cançó...segon ...una dansa del "dansa ara" tercer...una cançó de la cantata del barri...quart..una manualitat...cinquè ...una cançó de la Cantània...i et passa per un instant....la imatge de quan varen arribar a P3 i eren tan xics....queràpid que em passa el temps....