diumenge, 19 de març del 2017

La Jornada Bibliomèdia, un èxit total

Ja ha  passat una setmana i no havíem trobat el moments de parlar-ne.


Dissabte passat es van reunir a l'escola Pere IV, de Barcelona, moltes mirades cap al futur (es va haver de tancar la inscripció en arribar a 150 persones sol·licitants!) Mirades, no cal dir-ho, molt interessants. 


Interessants les veus de les persones que varen fer parlaments, les de les persones que intervenien des de la sala, les de qui més tard feien propostes als tallers...

Glòria Durban, de l'escola dels Jesuïtes del Clot
Vam gaudir en els Laboratoris de Lletres i Imatges (desconeixíem la feina de Glòria Gorchs a la biblioteca Roca Umbert de Granollers i no ens ho perdonem) 

Maria Gual, Araceli Ortega i Macarena Traviesa, de Torredembarra, ens varen regalar benestar i idees noves per adaptar a les nostres escoles:







Els qui treballen aprop de la Secundària i el Batxillerat varen mirar de perfeccionar les eines per ajudar a la recerca i la investigació dels nostres adolescents














Si teniu una mica de paciència, ben aviat trobareu tota la informació de la Jornada al blog de Bibliomèdia. Entretant, visiteu-lo i comproveu com és d'interessant la feina que fan les persones d'aquest àmbit: