dilluns, 7 de desembre del 2009

El que ens dóna un "caterpillar"!



Els nens i nenes de la classe de Rat-penats han fet unes activitats relacionades amb el llibre The very hungry caterpillar pels Picots. Han inventat una segona versió del conte, un comic, han fet una cançó i també un joc de fruites.























També han preparat un calendari d’advent del caterpillar per les Panteres i pels Marsupilamis. La Nina, l’Adrià i el Joan han explicat que cada dia han d’obrir la finestreta que correspon i així veure quina fruita es menja la caterpillar aquell dia. Un cop ho expliquen a la resta de la classe la caterpillar els dóna una feina: un dibuix i unes lletres per pintar. Al final amb les feines que estem fent en sortirà una sorpresa!!! Què serà?? Quins nervis!!!

Els nens i nenes de la classe de Guineus també vam voler fer activitats per la classe de Picot. Com que ens van explicar que estaven treballant el llibre del caterpillar ens vam posar a pensar en què podiem fer. Finalment vam tenir la idea de fer per grups els dibuixos de totes les fruites i aliments que es menja la caterpillar al llarg de la setmana.

Vam fer uns dibuixos molt grans que cada dia pengem a l’entrada de la classe d’anglès. Són molt xulos. Veieu les cinc taronges del Friday?

4 comentaris:

marcel ha dit...

La marta a tingut una bona idea i els ratpenats l'hem culminat.
Espero que els hi agradi

Marta ha dit...

Estic molt contenta dels Ratpenats i de les Guineus. Han treballat molt dur i han tingut molt bones idees.
Als Picots els encanta jugar amb el joc de fruites, llegir el còmic... i a les Panteres i als Marsupilamis sempre volen obrir les finestres i mirar què ha menjat i quina feina tenen!!
Moltes felicitats!!
Per cert, i moltes gràcies a la bilbiotecària per aquest bloc tant xulo!!

nina armangué ha dit...

aquesta idea a costat molt de culminar, jo també espero que els hi agradi i que arribin a descobrir la super sorpresa

la bibliotecària ha dit...

De res, Marta, al contrari. No saps la satisfacció que dóna llegir comentaris com el teu