dissabte, 15 de maig del 2010

Els estudiants de Magisteri de Girona ens visiten

Aquest divendres i l'anterior vam rebre la visita de tres grups d'estudiants de Magisteri de la ciutat de Girona. Volien conèixer la nostra biblioteca i les activitats que hi fem. El seu professor, en Joan Portell, que és qui ens ho va proposar, és un gran divulgador de la literatura infantil, contador i escriptor d'històries per a nens i nenes i, a més, ex-alumne de l'escola i bon amic nostre.
Ens va agradar molt poder mostrar la nostra biblioteca als futurs mestres. Ens va fer l'efecte que els agradava. Tant de bo algunes d'aquestes persones un dia vulguin fer-se càrrec de la biblioteca de la seva escola!
I, sabeu? ens van regalar un munt de llibres per a la biblioteca!

2 comentaris:

Joan ha dit...

Benvolguts nens i nenes de l'escola Orlandai,
Des de Girona us donem les gràcies per la magnífica acollida que ens heu regalat a la vostra escola. Som estudiants de magisteri i hem après com ha de ser una biblioteca mercès a la bona presentació que ens ha ofert la Mariona. En un futur, quan nosaltres siguem mestres, esperem portar la mateixa il·lusió que ella aporta a la vostra escola i poder gaudir d'una biblioteca igual o, fins i tot, més maca. Gràcies i sort.
Alumnes d'Educació Primària i de Llengua Estrangera de l'Escola de Magisteri de la Universitat de Girona.

la bibliotecària ha dit...

Gràcies, Joan, per les teves amables paraules.
Li recordaràs al teu alumne que ens deu un poema? A veure si l'animes...
Una abraçada a totes i a tots
Mariona