diumenge, 23 de maig del 2010

La 2na Marató de Contes

Us en recordeu? Aquest era el programa de la primera.Ja ha passat un any, i la setmana que ve celebrem la segona. Rebrem la visita d'il·lustres contadores de contes. Vindran la Roser Ros i la Montserrat Soldevila, que ja vam conèixer el curs passat i ens ho van fer passar molt bé a petits i a grans. Comptarem amb l'Enrica Juvé, mestra d'Orlandai de tota la vida i amb la Magda Cano, mestra de Nabí, que forma tàndem amb l'Enrica per explicar contes. I enguany tindrem la novetat de la presència de la M.Eulàlia Valeri, antiga bibliotecària de Talitha/Orlandai, i mestra -i bibliotecària- de Ton i Guida/ Antaviana.
A més, totes les mestres de l'escola -i ells també- explicarem contes als/les nostres alumnes, ningú se'n quedarà sense. Un dia sencer de contes! Quan hagi passat us en farem la crònica i en mostrarem les imatges.

1 comentari:

Júlia Armangue ha dit...

A mi em va agradar molt la segona marato de la primera no m'en enrecordo felicito la Mariona. Savieu que la Roser Ros surt a cavall fort perque rebra un premi de no se que !!