diumenge, 8 de setembre del 2013

La setmana del Llibre en Català

Hi hem fet una visita fugaç, per fer-nos càrrec de l'ambient, en un cap de setmana que s'ha anunciat plujós.


Molta gent passejant, gràcies a l'interès que desperten els llibres, però també a aquesta cèntrica localització de l'Avinguda de la Catedral, que voldríem que ja fos la definitiva.
Vam poder presenciar actes simultanis als diferents escenaris, presentacions de llibres pels seus autors, debats de temes literaris... Es duran a terme més de dues centes activitats al llarg de la setmana. Pitgeu aquí per conèixer el programa.



Hi ha les ja habituals casetes de fusta, on podem mirar, remenar i adquirir llibres. Si cliqueu aquí sabreu quines són les dotze llibreries i les seixanta-dues editorials que n'han instal·lat. Es encoratjador saber que el nombre ha crescut respecte l'any passat.
També hi trobareu un quisc amb les gairebé tres centes revistes que es publiquen en català.


Es fa evident, en els llibres i en l'ambientació, el moment que viu el país i la proximitat de l'onze de setembre. Vegeu, a la fotografia, quin muntatge per fer-s'hi retratar. Gran èxit entre criatures i turistes.

A sota, escultura efímera del PEN català, plataforma per la projecció internacional de la literatura catalana, reivindicant la llibertat d'expressió.



















Aquí ho podreu saber tot sobre la Setmana. No finalitza fins el diumenge que ve, encara hi ha molt de temps per passar-hi. No deixeu de fer-ho!