dimarts, 9 de maig del 2017

Nous llibres de coneixements


Us mostrem els llibres de coneixements que la biblioteca va adquirir amb motiu de la festa de Sant Jordi, el dia del llibre.
No tots són novetats editorials, ens és molt difícil trobar-ne. Però sí que n'hem aconseguit algunes d'excel·lents, que us presentem. Tots són del 2017.

Llegint Seres asombrosos. De los avispones asesinos a los delfines soñadores, descobriràs històries de girafes i escorpions, peixos que ballen, formigues que ajuden als arbres defensant-los... Un llibre de José Ramón Alonso amb il·lustracions de Riki Blanco. (Ed. A buen paso)



El gran llibre de les bèsties de Yuval Zommer (Ed. Joventut) et donarà resposta a preguntes bestials! A més, podràs descobrir bèsties peludes, salvatges, fantàstiques...de tot arreu. (Trobareu més imatges d'aquest llibre al web de Joventut )
Us recordem que a la nostra biblioteca també trobareu l'anterior adquisició del mateix autor. El llibre de les cuques. 


On viuen les marietes? Són totes del mateix color? La marieta de Bernadette Gervais (Ed. Joventut) és un àlbum amb solapes que ajudarà a observar i descobrir al detall el cos i els secrets d'aquest insecte tan captivador. 




Si voleu conèixer llocs desconeguts i amagats que es troben al fons marí o sota de la Terra, aquí teniu Debajo del agua, Debajo de la Tierra de Aleksandra Mizielkimski i Daniel Mizielinski (Ed. Maeva Young) amb unes il·lustracions fantàstiques en format gran. A més, podreu conèixer cronològicament algunes dades dels invents en aquests dos móns (submarins, vestits de busseig...) encara tan desconeguts. 


Quan va aparèixer el foc? Com va ser això? Amb Homo. Cuando el fuego lo cambió todo us endinsareu en una història explicada sense paraules i amb il·lustracions en colors gris, negre, blanc i vermell. El seu autor és Daniel Piqueras que van conèixer pel seu llibre anterior Glup




I l'última adquisició, el Premi Bolonya No-ficció 2017 Los lobos de Currumpaw de William Grill (Ed. Impedimenta). Aquest llibre us portarà al Vell Oest per conèixer la història d'un llop que va canviar la vida d'un caçador. Imagineu deixar de caçar per passar a ser el més gran protector de la fauna?