dissabte, 2 d’abril del 2011

DE QUÈ VA? al Club Súper 3


Avui TV3 ha estrenat un nou programa. Es tracta de De què va?, un espai creat per la Lala Gumà, que vol fomentar la lectura entre els nens i nenes. A cada sessió tres lectors donen la seva opinió sobre un mateix llibre.
Es va rodar el curs 2009-10, i alguns/es alumnes de la nostra escola hi van participar.
S'emet els dissabtes i els diumenges, a les 8,10 del matí, dins la programació del Club Súper 3.
A l'emissió d'avui hi ha aparegut en Marcel Vernis, avui ja ex-alumne de l'escola. El llibre comentat ha estat el primer de la saga de la Rowling, Harry Potter i la pedra filosofal.
Demà, diumenge, s'emet el segon episodi, i els nens i nenes que hi participen parlaran sobre L'escull de les meduses de la sèrie L'escola dels pirates, de Steve Stevenson. Hi trobareu l'Oriol de la classe dels Pingüins.
Per veure el capítols ja emesos, només heu clicar aquest logo i sereu a TV3 a la carta. Aleshres cal cercar el Club Súper 3 i pitjar les imatges de De què va? 


7 comentaris:

Fiona Cabot 4t ha dit...

Jo tinc el carnet Super, va molt bè perquè et fan descomptes,i a més quan és el teu aniversari et fan un regal, bè, en veritat quatre regals. Són aquests: o anar a Skating club, a Portaventura, al Zoo de Barcelona... Bé, us recomano que us el feu si no el teniu.

julia ,nerea i paula ,de 5è ha dit...

la julia,la paula i la nerea de 5è.Volem donar la nostre paraula i craiem que aquest programa es una mica infantil,pero ens agrada.visca l'infantilesa!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hola,
sóc una persona anonima que he vist aquest programa i a mi personalment m'ha agradat molt graciès .

senyor anonim

Pol Ràfols ha dit...

Jo crec que ara k3 ha millorat molt perquè a part que cada vegada han fet noves series ara han tornat a fer scooby doo, bugs bunny, correcamins... Que aquestes series les miraven els nostres pares quan eren petits.
M'agrda aquest canal!!!

Montse ha dit...

Gràcies per fer-me adonar de què De què va? ja ha començat. Sabia que aquest programa s'havia d'emetre però no he estat al cas.

El curs passat ens van dir que vindrien a l'escola... i em sembla que per "pressupost" no van arribar a la nostra escola.

la bibliotecària ha dit...

Un amic anònim ha enviat un comentari dient que aquest programa no li agradava. Em sembla una opinió molt respectable. Però ho ha dit amb unes paraules tan lletges que no he pogut publicar-les.
Anònim, un altre dia expressa't d'una manera més amable i et prometo que t'ho penjo.

bruno4t 4t 4t ha dit...

Jo el canal super3 el trobo super divertit es diu super perque es super,a mi m´agrada molt fanboy i chamcham i el tom i jerry.
Mireu super3!!