divendres, 1 d’abril del 2011

Els àlbums de Peter Schössow

Aquesta quinzena hem exposat a la cartellera de la biblioteca els llibres de Peter Schossow.
És un autor alemany relativament jove, que va estudiar disseny i es guanya la vida il·lustrant llibres i revistes i també treballant en publicitat.
A més de dibuixar ha escrit alguns contes per a nens i nenes, i ha rebut nombrosos premis.
A l'escola ens agrada tant que els tenim gairebé tots, els que ha publicat en català i en castellà. Schössov fa uns dibuixos realistes, sempre dotats d'una lluminositat esplèndida.
Mireu, aquests són escrits i dibuixats pel propi autor. Tots tres denoten un humor molt fi, sobretot el darrer, que és un novetat del 2011, molt divertit:


Aquests dos són d'altres autors, il·lustrats per Schössov:


 El mar en calma i Viatge feliç acosta els nens i nenes a la poesia deGoethe, il·lustrant-la vers a vers: 

I, per últim, Paula i la lleugeresa de l'ésser, és un llibre més extens, de Zoran Drvenkar, autor alemany d'origen croata, que planteja un tema interessant, el dels nenes i nenes que se senten diferents de la majoria:

2 comentaris:

Fiona Cabot 4t ha dit...

Avui la Mariona ens ha llegit ¡¡MÀAAS!! m'ha agradat molt ja m'agradaria ser jo el protagonista del conte perquè volar és un somni i per la platja encara mes.

Lluc Segura ha dit...

Con diu la Fiona, la Mariona ens ha llegit ¡¡MÁAAS!! i a tots ens ha agradat molt, perquè només amb il·lustracions explica una història molt divertida, com totes les de Peter Schössow!! Llegiu llibres de Peter Schössow, que us agradarant molt!!