dilluns, 4 d’abril del 2011

En Bernat Barroer


A la nostra biblioteca només tenim aquests dos llibres de la sèrie d'en Bernat Barroer. Avui unes nenes de la classe de les Suricates m'han demanat de fer-ne una entrada. La Nicole ha escrit això:

En Bernat Barroer i els polls és un llibre molt divertit.
En Bernat primer es treu els polls amb una pinta que odia moltíssim, llavors els polls que es treu els embolica amb un paper i el que fa és guardar-los. Un dia, quan està a l'escola, la mestra d'en Bernat Barroer dóna un full a cada alumne que parla dels polls, perquè la mestra sap que algú de la classe en té molts. Bernat Barroer es preocupa,  perquè sap que si l'especialista en polls descobreix que és ell qui en té...
Llavors cada nit es treu uns quants polls i a l'escola els posa al cap dels nens de la seva classe.
Quan arriba el dia de veure qui té polls, tots en tenen menys ell. I quan els pares d'en Bernat ho saben es posen molt contents. En Pere Perfecte, que és el seu germà, quan ho sap es fa un tip de rondinar.
Ja veieu que és divertit. Per això us recomano aquest llibre.

Animeu-vos a comentar-los...

7 comentaris:

Margot ha dit...

Hola Nicole, sóc la Margot, de la classe de Pingüins, jo també he llegit els dos llibers del " Bernat Barroer ". Són mot xulos, sobretot el dels polls. El primer llibre també és molt divertit, i m'ha agradat molt, hi ha un moment que fa molta gràcia, quan el Bernat li tira el plat d'espagetis a sobre del cap. Pobre mare!

Lluc Segura ha dit...

Jo, me'ls vaig llegir l'any passat i em van agradar moltíssim, són molt divertits, només mirant la tapa ja es pot veure que són molt divertits!! Els recomano a tota aquella persona que li agradi llegir, com a mi!!!

Lluc Segura ha dit...

És tant divertit el Bernat Barroer i els polls (que és molt divertit, llegiu-lo!) com el Bernat Barroer que també és molt divertit, amb els dos riureu una bona estona! Llegiu-lo i us impressionarà... (de lo divertit que és)

Pol Ràfols ha dit...

Jo quan era més petit em vaig llegir el Berrnat Barroer, i la veritat és que fa molta gràcia, i en Bernat la veritat si que es barroer .
Us el recomano

Anònim ha dit...

M'han agradat moltíssim aquests llibres. M'ho he passat molt bé llegint-los

Anònim ha dit...

Jo els he llegit els tres, són d'humor. Us els recomano a tots, també als professors

Anònim ha dit...

Jo he llegit el llibre es una mica curt pero molt divrtit