dissabte, 23 de gener del 2016

Llibres que parlen d'amor


Una nena ens demana si a la biblioteca hi tenim llibres d'amor. Té set o vuit anys, ens ha agafat per sorpresa. N'hi oferim un parell, i ens posem a buscar (al catàleg i a la memòria). El resultat de la cerca és aquesta exposició:


A l'esquerra de la cartellera alguns llibres per a grans, acompanyats de les esplèndides il·lustracions de Wolf Erlbruch, ampliacions del llibre Dos que se quieren, amb poemes d'amor de Jurg Schubiger (un llibre que no us recomanem). A la dreta de la cartellera aquests:


Són quatre llibres de filosofia per a nens i nenes, imprescindibles, que de ben segur tots coneixeu. De Brenifier, Sant-Mars i Labbé, els grans autors que, des de fa anys, ensenyen a pensar.

A l'hora de cercar novel·les i contes, mireu si en vam trobar:



Els de dalt dirigits a nens inenes de cicle mitjà i superior: àlbums, llibres il·lustrats i moltes més novel·les de les que en un primer moment crèiem que teníem.
Els de baix per a cicle inicial i mitjà. I algun dels darrers també per als més petits, d'educació infantil.

Ja ho veieu: l'amor és i serà tema per a totes les edats!














Cal dir que no tots els llibres de l'exposició són de la nostra biblioteca. Gairebé una dotzena pertanyen a la de Rosa Sensat, cercats i cedits en préstec per l'Amàlia Ramoneda. Gràcies!