dijous, 21 d’abril del 2011

Celebració de Sant Jordi, Dia del Llibre

Aquest any no podem esperar que sigui el dia 23 d'abril, per tant, celebrem la Festa del Llibre en dos moments diferents: l'un abans i l'altre després de Setmana Santa.

Dijous, catorze d'abril, vam fer l'exposició de treballs de tots els cursos, la presentació de novetats a la biblioteca i l'intercanvi de llibres. El dia vint-i-set celebrarem els Jocs Florals dels cicles Mitjà i Superior.
Com ja sabeu, l'exposició de treballs és oberta a totes les famílies, la fem al menjador i al porxo, i sempre és un èxit de convocatòria:
L'intercanvi de llibres, organitzat per les mares de la Comissió de Biblioteca, arriba enguany a la seva tercera edició. Els nens i nenes que així ho desitgen porten els seus llibres a la biblioteca, al llarg de tota la setmana anterior. Quan és el dia de la festa canvien els tiquets rebuts pels títols que troben a l'exposició de la terrassa de la biblioteca, ben classificats i endreçats per les mares de la comissió:
Mentre a la terrassa s'intercanvien els llibres, a l'interior tothom pot mirar i fullejar les noves adquisicions fetes per la biblioteca amb motiu de la Festa del Llibre:

I, recordeu la cartellera de llibres recomanats? Doncs així va quedar el darrer dia del trimestre. Moltes gràcies a tots i totes els qui hi vau participar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada molt la feina que feu, mares!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! Ets molt amable. A nosaltres també ens agrada i ens ho passem molt bé. Reina (de la Comissió de Biblioteca)