diumenge, 7 de setembre del 2014

"El último día del verano", de Cristina Pérez Navarro


No és cap novetat bibliogràfica. Aquest llibre el va publicar Anaya l'any 2003, en la seva col·lecció Sopa de Libros.
El presentem avui perquè s'adiu al moment, com en cursos anteriors varem fer amb aquests altres (si hi cliqueu podreu recuperar les entrades al blog):

Sobre la por de començar l'escola


Sobre la solitud a la casa d'estiueig















El último dia del verano és un llibre només d'imatges. N'hem triat quatre, entre les trenta-sis que conté, que ja ens expliquen una mica la història:





Ens agraden les il·lustracions de Cristina Pérez Navarro. Hi trobem senzillesa i línea clara. A l'escola en tenim uns altres dos, de llibres d'aquesta autora:



En el silencio del bosque és un conte pels més petits, explicat també només amb imatges, que ens parla de l'amistat entre una nena i un ós i d'amor per la natura. És de l'editorial A buen paso, del 2010.



Robinsón Cruasán és un còmic, de la col·lecció Isla Flotante, que edita Thule. Es tracta d'una versió esbojarrada, molt divertida, de la història de Robinson Crusoe i el company Divendres que, com que estan morts de gana, es disputen un "cruasan". L'autor del guió és Salva Rubio.















En la mateixa col·lecció hi podeu trobar aquest altre llibre, En el parque, un recull de cinc històries aptes només pels més grans de Primària, donat que algunes volen ser inquietants, i ho aconsegueixen:


Cristina Pérez Navarro és l'autora d'una  de les cinc narracions, Corre que te pillo, amb guió d'Olalla Ruiz.



Els dos primers els trobareu la biblioteca, a l'espai de'Educació Infantil. Els altres dos, entre els còmics dels grans.